Termeni si conditii

Informatii pentru clientii Shamballa Crystals

Fotografiile au caracter informativ si pot contine inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi usor diferita decat cea reala (depinde de culorile setate pe dispozitivul de pe care urmariti). De asemenea, pentru bijuteriile ce contin pietre semipretioase, acestea fiind naturale, pot fi diferite intre ele, de la nuanta pana la model.
Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru ruperea bratarilor sau a colierelor. Acestea sunt fine si trebuie sa fie ingrijite. Atentie sa nu le agatati!

DEFINITII TERMENI
Shamballacrystals.ro este denumirea comerciala a SC KARUNA HART SRL, avand sediul social in Bucuresti, Strada Ceahlau, nr14, bloc 29, scB, sector 6, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/13569/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41748093
Vanzator: Shamballa Crystals
Client: persoana fizica/juridica care efectueaza o comanda pe www.shamballacrystals.ro

DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1 Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2 Notificarea primita de catre client, dupa efectuarea comenzii are rol de confirmare a primirii comenzii urmand ca vanzatorul sa se ocupe de livrarea comenzii primite.
2.3 Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri din comanda va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.
2.4 Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul notificarii de expediere a comenzii.
2.5 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind factura emisa de catre vanzator pentru bunurile achizitionate.