Despre mine

Numele meu este Irinel Florentina Galasiu. Sunt de profesie jurnalist. Am lucrat mai toata viata in televiziune. Am fost si inca sunt reporter Pro Tv.

Intotdeauna mi-au placut oamenii, sa le aflu povestile. Am empatizat si empatizez cu ei. Tocmai de aceea, de mica, am avut atractie catre a cunoaste persoane, dar asta nu a fost tot. Chiar daca am stiut de la 13 ani ca voi lucra in televiziune (pentru ca in minte rula mereu acest mesaj, ca voi face acest lucru), am simtit atractia si catre latura spirituala a vietii. M-am intrebat cine suntem si care este rolul nostru pe Pamant.

Am simtit atractia catre cristale de la 18 ani. De atunci am inceput sa imi cumpar si sa port. Am stiut ca nu este suficient acest lucru. Ma atrageau sa “le cunosc mai bine”.

Astfel ca am citit multe carti despre cristale si despre energia lor. Mi-am dat seama ca ele au viata lor. Le simt vibratia atunci cand le iau in palma.

De aceea, am facut cursuri de cristaloterapie. Am contiunuat in a patrunde in tainele lumii si am facut cursuri de reiki, de aromaterapie. Am citit zeci de carti de dezvoltare personala. Am participat la alte zeci de seminarii in acest sens. Mi-am dat seama ca totul este energie si ca TOTUL este interconectat.

Am stiut ca misiunea mea este de a da mai departe din darurile primite de la Divinitate.

Asa ca am mi-am indeplinit acest vis de a creea acest site cu bijuterii din pietre semipretioase ce poarta energia Pamantului de milioane de ani, energie care te poate ajuta sa te descoperi in feluri in care nu ai fi banuit.

Se spune ca la baza Atlantidei stateau cristalele. Acestea furnizau o putere si o energie uriasa. Se foloseau aceste pietre pentru vindecare, protectie si chiar pentru deplasare, in loc de combustibil. Dar pentru ca s-a dorit a se profita mult mai mult de ele, acest lucru a dus la scufundarea acestei civilizatii.

Astazi, va invit sa intrati in lumea cristalelor si sa le simtit energia. Sa va bucurati de asemenea de vibratia semintelor de rudrasca, seminte ce erau folosite de marii intelepti: Budha, Gandhi, Dalai Lama.

Argintul este de asemenea un conductor de energie ce amplifica vibratia cristalelor si a semintelor de rudrasca.

Va invit in lumea mea! Si nu uitati, orice vis poate deveni realitatea daca il vizualizezii si muncesti in a il atinge. Puterea este in interiorul tau. Crede in ea, crede in tine!

Calatorie placuta!